Våren 2022

Nu finns det ett nytt nyhetsbrev ute! Du hittar det här (klicka på länken): 

Nyhetsbrev april

Där kan du läsa om vad som händer i Möjligheternas hus just nu. Vi har rätt så fullt upp den tid vi har öppet och hoppas att vi snart ska kunna utöka verksamheten. Drömmen är förstås att kunna ha anställd personal som tillsammans med volontärer kan hålla öppet hela veckan. 

Man kan ju fråga sig hur det ska gå till. En heltidslön för en arbetsledare ligger på i runda tal en halv miljon per år med sociala avgifter mm. Vi är ju så tacksamma för att vi har kommit så långt som vi har kommit så att vi med hjälp av sponsorer och privatpersoner kan hyra lokal och köpa in fika och materialet vi behöver. Men det här med löner är ju en helt annan division…

Men vi tror att ingenting är omöjligt för Gud, så vi ber helt enkelt att han ska hjälpa till och öppna vägar för att göra det möjligt för oss att anställa personal. Och självklart måste vi också göra det vi kan, så vi kommer att lägga i en högre växel och be företag och privatpersoner om gåvor och sponsring, vi kommer att söka fler bidrag och stipendier. Känner du till något som kan hjälpa oss så tar vi tacksamt emot tips! Kanske vet du någon bra fond eller stiftelse? Kanske tror du att din arbetsgivare kan vara intresserad av att sponsra en social verksamhet i Hässleholm? Hör gärna av dig med tips och idéer! 

Vi drömmer ju även om att kunna starta upp en snickarverkstad där vi kan ta emot personer som tex dömts till ungdomstjänst eller som behöver arbetsträna, så en annan sak som du kan hjälpa oss med är att hålla ögonen öppna efter en lokal som kan passa för ett litet snickeri. Snickeri, förråd, personalrum, toalett. Det är bra om det är lättillgängligt och det ska ligga i Hässleholm. Även här tar vi gärna emot tips!

Ge en gåva! Swisha till 123 062 76 79. Tack för att du hjälper oss hjälpa!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Klicka på länken och skriv upp din mailadress så att du också får Möjligheterns hus nyhetsbrev i din inkorg! Kommer ut ungefär en gång per månad. Det håller dig uppdaterad om vad som händer i Möjligheternas hus.

Landningssida nyhetsbrev

Lämna ett svar

Stäng meny