Årsmöte 2022

Välkomna till Möjligheternas Hus årsmöte onsdagen den 23:e februari kl 19.00 här i Möjligheternas hus! Både medlemmar och andra intresserade hälsas välkomna!

Vi ser gärna att ni anmäler er till Emma-Lena (0760-13 11 18) för om det blir många så behöver vi ordna annan lokal så att vi kan hålla avstånd.

Vi skulle även önska att alla som ser sig själva som medlemmar i föreningen eller som vill bli medlem fyller i sina uppgifter här: https://forms.gle/3xjXhmJBzLbnBD7t8

Klicka på länken och fyll i namn och mailadress. Det gäller även dig som är medlem sedan tidigare. Vi behöver uppdatera vilka som faktiskt ser sig som medlemmar i föreningen så att vi har rätt uppgifter. Mer info i länken.

Medlemsavgiften är frivillig (200 kr/år) och nu är det nytt år, så vi vill också påminna dig som vill betala medlemsavgift att det är dags att göra det. Märk betalningen “Medlemsavgift”.

VARMT TACK till alla er som är med på olika sätt och stöttar Möjligheternas hus! Tillsammans kan vi hjälpa fler! Ditt stöd betyder mer än du tror!

Lämna ett svar

Stäng meny