Läxhjälp, naturstigsprojekt och sponsorer

Hösten är igång för fullt och det är så roligt! Idag har det varit folk i lokalen hela fm. Vi börjar med Tikva kl 9, sen äter vi en enkel frukost och delar en kort andakt ur Ulla Källs fina bok “För livets skull”. Därefter har vi arbetat med naturstigsprojektet. Nu är den digitala tipsrundan klar – vi ska bara prova att gå den för att se om gps-markeringarna hamnat rätt och vi har börjat samla in material för skapande. Vi har fått skräpbitar hos fritidsförvaltningen och blivit sponsrade med färg av Caparol i Hässleholm. Och mer behövs, så vi jagar sponsorer av olika slag, både som kan bidra ekonomiskt och med material till projektet.

Den 7 september startar vi upp läxhjälpen igen. Det kommer att finnas läxhjälpare på plats i vår lokal på Vallgatan 10 varje tisdag kl 16-18. Ni får gärna hjälpa oss att sprida informationen så att den når dem som behöver hjälpen. Vi välkomnar både åk 9, gymnasieelever och Komvuxstuderande. 

Tikva fortsätter vi med varje tisdag kl 13 och torsdag kl 09. Man kan antingen vara med på plats (om vädret tillåter är vi utomhus på innergårdens gräsmatta, men annars är vi inomhus i vår lokal) eller via Facebook. Varmt välkommen! Det är fritt att vara med!

Vi har andra planer också, men det återkommer vi om.

Lämna ett svar

Stäng meny