Inför sommaren 2021

Naturstigsprojekt, renovera dockhus, bokkafé, samtalsstöd, körkortsteori, jobbcoachning, matkassar… Det finns mycket roligt att göra i Möjligheternas hus – både som volontär och för dig som tillhör någon av våra målgrupper och behöver en trygg plats där du får hjälp och stöd. 

Läs mer i nyhetsbrevet för juni: 

Nyhetsbrev juni

Välkommen tisdagar och torsdagar! Programmet kommer i slutet av juli att se ut så här: 
Tisdagar: 
10-12 Bokkafé/skapande/dockhus
13-13.45 Tikva

Torsdagar: 
9-9.45 Tikva
10-12 Naturstigsprojekt/bokkafé

Övrig tid tisdagar och torsdagar kan man också komma in och sitta och läsa, måla eller pyssla, men då kan man inte räkna med att det finns någon att prata med. Är du i behov av samtalsstöd, jobbcoachning eller praktisk hjälp är du välkommen att höra av dig för att boka tid. Är du i behov av matkasse så är nästa utdelning tisdag 13 juli kl 17-18 i församlingshuset. Välkommen dit! Du bara kommer och ställer dig i kö nu under sommaren. 

Vi önskar er alla en fin sommar! 

Lämna ett svar

Stäng meny